Kasutamine:
- Aseta sõel tassi kohale. Lisada 1 bambuslusika täis (u. 1g) matchat sõelale.
Kasuta bambuslusikat, et õrnalt raputada matcha pulber läbi sõela tassi. See protsess aitab vältida pulbri tükke ja muudab tee ühtlasemaks.
- Lisa umbes 60–70 ml, kuuma, 80 °C vett.
- Vipelda siksakiliste liigutustega, kuni tekib kohev vaht.
- Lisa ülejäänud vesi ja naudi.
Matcha rohelise tee pulber 30g
Uus partii saabub novembris 🌿
Kõrgeima kvaliteediga matcha roheline tee on kasvatatud ja toodetud Jaapanis, kus teemeistrid on sajandite jooksul viimistlenud matcha valmistamise täiuslikkuseni.
See erakordne matcha on valmistatud noorimatest ja õrnematest teelehtedest, mis kasvavad varju all, et arendada välja nende sügav erkroheline toon, looduslik magusus ja rikkalik umamine maitse.
Iga leht korjatakse käsitsi ja jahvatatakse aeglaselt traditsioonilistes kiviveskites, et saavutada siidine, sametine pulber, mis vahustub kergelt ja annab joogile pehme, kreemja tekstuuri.
Kõik see toimub kogenud Jaapani teemeistrite käe all, järgides põlvest põlve edasi antud teetraditsioone.
Matcha särava värvi, puhta aroomi ja sügava maitse tõttu sobib see suurepäraselt nii koicha (kange matcha) kui ka usucha (lahjem matcha) valmistamiseks.
Avasta matcha, mis toob Jaapani rahu ja keskendumise sinu päeva.
Säilitamine: Peale avamist hoida külmas. Veendu, et purk on õhukindlalt suletud.
Uus partii saabub novembris 🌿
Kõrgeima kvaliteediga matcha roheline tee on kasvatatud ja toodetud Jaapanis, kus teemeistrid on sajandite jooksul viimistlenud matcha valmistamise täiuslikkuseni.
See erakordne matcha on valmistatud noorimatest ja õrnematest teelehtedest, mis kasvavad varju all, et arendada välja nende sügav erkroheline toon, looduslik magusus ja rikkalik umamine maitse.
Iga leht korjatakse käsitsi ja jahvatatakse aeglaselt traditsioonilistes kiviveskites, et saavutada siidine, sametine pulber, mis vahustub kergelt ja annab joogile pehme, kreemja tekstuuri.
Kõik see toimub kogenud Jaapani teemeistrite käe all, järgides põlvest põlve edasi antud teetraditsioone.
Matcha särava värvi, puhta aroomi ja sügava maitse tõttu sobib see suurepäraselt nii koicha (kange matcha) kui ka usucha (lahjem matcha) valmistamiseks.
- Teelehed pärinevad Jaapani väiketaludest, kus järgitud traditsioonilisi kasvatustavasid.
Kasvatatud ilma sünteetiliste väetiste ja pestitsiidideta.
Kasvatatud varju all – suurema klorofülli ja L-teaniini sisaldusega.
Käsitsi korjatud esimesest kevadkorjest.
Jahvatatud aeglaselt kiviveskis.
100% Jaapanist pärit.
- Pehme, sametine ja umamine maitse – ideaalne nii joogina kui latte’s
Avasta matcha, mis toob Jaapani rahu ja keskendumise sinu päeva.
Säilitamine: Peale avamist hoida külmas. Veendu, et purk on õhukindlalt suletud.