Kasutamine:
- Aseta sõel tassi kohale. Lisada 1 bambuslusika täis (u. 1g) matchat sõelale.
Kasuta bambuslusikat, et õrnalt raputada matcha pulber läbi sõela tassi. See protsess aitab vältida pulbri tükke ja muudab tee ühtlasemaks.
- Lisa umbes 60–70 ml, kuuma, 80 °C vett.
- Vipelda siksakiliste liigutustega, kuni tekib kohev vaht.
- Lisa ülejäänud vesi ja naudi.
Matcha rohelise tee pulber 100g
Pakume orgaanilist tseremoniaalklassi matchat, mida hindavad nii teetseremoonia meistrid kui ka igapäevased matcha-sõbrad. See pulber on jahvatatud hoolikalt valitud, varakevadel korjatud noortest teelehtedest – tagamaks maksimaalne värskus ja maitse. Uus, suurem pakend sisaldab sama kõrgelt hinnatud matchat, millele võid alati kindel olla.
💚 Ergas Roheline Värv
Matcha intensiivne roheline toon on märk selle puhtusest ja kõrgest kvaliteedist. Värv peegeldab hoolikat tootmisprotsessi, milles on säilitatud kõik looduslikud head omadused.
🍵 Oivaline Maitse
Iga lonks pakub rikast, sametist ja kergelt umami-hõngulist maitset – täpselt sellist, mida hea matcha armastajalt oodata võib. Tänu 100 g pakendile jätkub naudingut veelgi kauem!
Säilitamine: Peale avamist hoida külmas. Veendu, et pakend on õhukindlalt suletud.
Meie Matcha rohelise tee pulber on kujunenud tõeliseks lemmikuks paljude klientide seas.
Pakume orgaanilist tseremoniaalklassi matchat, mida hindavad nii teetseremoonia meistrid kui ka igapäevased matcha-sõbrad. See pulber on jahvatatud hoolikalt valitud, varakevadel korjatud noortest teelehtedest – tagamaks maksimaalne värskus ja maitse. Uus, suurem pakend sisaldab sama kõrgelt hinnatud matchat, millele võid alati kindel olla.
💚 Ergas Roheline Värv
Matcha intensiivne roheline toon on märk selle puhtusest ja kõrgest kvaliteedist. Värv peegeldab hoolikat tootmisprotsessi, milles on säilitatud kõik looduslikud head omadused.
🍵 Oivaline Maitse
Iga lonks pakub rikast, sametist ja kergelt umami-hõngulist maitset – täpselt sellist, mida hea matcha armastajalt oodata võib. Tänu 100 g pakendile jätkub naudingut veelgi kauem!
Säilitamine: Peale avamist hoida külmas. Veendu, et pakend on õhukindlalt suletud.